Denne lækre chokoladesushi er hurtig og nem at lave. Sushirullerne består af tre slags marcipan overtrukket med god, mørk chokolade og er det perfekte (dessert)måltid for to.
Del marcipanen i tre portioner på hhv. 100 g, 25 g og 25 g.
150 g marcipan
Ælt kakao ind i den ene portion på 25 g. Ælt frysetørret hindbærpulver ind i den anden portion på 25 g. Rul begge disse til meget tynde, aflange pølser med fingrene.
5-10 g ren kakao, 1/2-1 tsk frysetørret hindbærpulver
Tag den store klump marcipan på 100 g og rul den aflang og flad med en kagerulle. Læg kakaomarcipan og hindbærmarcipan rullerne på den aflange flade af ren marcipan og rul/fold marcipanen rundt om de tynde ruller, så de ender i midten med ren marcipan udenom. Luk enderne.
Smelt og temperer den mørke chokolade. Følg gerne vores guide til at temperere chokolade. Pensl chokoladen på 'sushirullen' med en bagepensel for et rustikt look som på billederne. Der skal arbejdes hurtigt så chokoladen ikke stivner før du er færdig. Alternativt kan du hælde chokolade over imens du drejer rullen, så du får et glat lag chokolade.
150 g god mørk chokolade
Lad chokoladesushien størkne på en bagerist inden den skæres i skiver med en skarp kniv og serveres med pinde.