Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Chokolade muffins uden mel, sukker og smør
Servings:
10
-12 muffins
Udskriv
Equipment
Muffinspande
Muffinsforme i mange farver
Muffinspande
Margrethe røreskål 3L
Ingredienser
2 ½
dl
mandelsmør
¾
dl
honning
1 ½
banan
1
avocado
2
æg
1
dl
kakao
¾
spsk
vanillesukker
1 ½
tsk
bagepulver
Sådan gør du
Lav mandelsmørret efter opskriften (eller køb det færdigt) og rør det sammen med honning i en skål.
2 1/2 dl mandelsmør,
3/4 dl honning
Mos banan, avocado, æg, vanillesukker, kakao og bagepulver sammen til en mousse i en anden skål.
1 1/2 banan,
1 avocado,
2 æg,
1 dl kakao,
3/4 spsk vanillesukker,
1 1/2 tsk bagepulver
Tilsæt mandelsmør/honning blandingen til skålen med de moste ingredienser og rør dem godt sammen.
Fordel dejen i muffinsforme af silikone og bag chokolade muffinsene ved 180 grader i 18-22 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.
Noter
Brug muffinsforme af silikone og ikke papir, da muffins dejen er meget oliet og kan trænge igennem papiret.