Klassiske blinis med boghvedemel, som er perfekte til en festlig forret. Se inspiration til toppings ovenfor eller lav dem med laks, avocadocreme og dild, ligesom jeg.
Smelt smørret og lad det køle lidt af. Rør det smeltede smør sammen med æg og mælk i en anden skål. Rør nu de våde ingredienser sammen med de tørre ingredienser.
20 g smør, 1 æg, 2 dl mælk
Steg blinis i smør ved middelhøj varme på en blinispande eller en almindelig pande. Hvis du bruger en almindelig pande skal du bruge 1 spiseskefuld dej per pandekage. Vend pandekagerne når der begynder at vise sig bobler på overfladen. Lad pandekagerne køle af på en tallerken.
Smør til stegning
Mos avocadoerne med citronsaft og salt i en lille skål, til du får en blød avocadocreme. Tilsæt evt. creme fraiche eller yoghurt (kan undlades). Fordel 1 teske avocadocreme på hver blini.