Rist sesamfrøene på en tør pande indtil de begynder at 'poppe'.
50 g sesamfrø
Rør risvinseddike, soyasauce og sukker sammen i en anden skål. Tilsæt de ristede sesamfrø sammen med sesamolie og rør det hele sammen. Tilsæt evt. lidt vand hvis dressingen er for tyk.
Skyl salaten og lad den dryppe af. Tag et stort fad og læg salaten som bund på fadet.
100 g grøn salat
Hak forårsløget groft. Skær chilien ud i tynde skiver.
1 forårsløg, 1 frisk chili
Vend tunbøfferne i sesamfrø på alle flader. Opvarm rapsolien på en pande så den er meget varm. Læg tunbøfferne på panden og steg dem på hver side i 45-60 sekunder på hver side (afhængigt af tykkelsen). De skal være rå indeni.
400 g friske tunbøffer, 3 spsk sesamfrø, rapsolie til stegning
Fjern tunbøfferne fra den varme pande og læg dem på et skærebræt. Skær tunbøfferne ud i 1-2 cm tykke skiver og læg dem på salatbunden.
Drys ingefærdressingen over tunen. Pynt med frisk chili, forårsløg og evt. frisk koriander.