Kog risene efter anvisning på pakken og lad dem stå under låg, så de holder sig varme.
2-3 dl ris
Skræl gulerodden og riv den groft på et rivejern. Skyl squashen og skær den i små stykker.
1 stor gulerod, 100 g squash
Skyl broccolien og skær den i små buketter. Kom broccoli og edamamebønnerne i en lille gryde (hold dem adskilt hvis du vil lave adskilt servering) med lidt vand og lad vandet koge. Damp grøntsagerne i 2-3 minutter, til de har den konsistens du kan lide.
100 g broccoli, 75 g løse edamamebønner
Opvarm lidt olie på en pande og brun laksesteaksene på hver side ved høj varme. Skru ned til middellav varme. Pisk soya, teriyaki sauce og limesaft sammen i en lille skål og hæld det over laksen. Steg laksen, til den er gennemstegt. Tilsæt eventuelt lidt vand til saucen, hvis du ønsker mere sauce. Kom laksesteaksene på et spækbræt og skær det ud i mindre stykker. Drys med sesamfrø.
Fordel risene i to skåle eller på to tallerkener. Anret halvdelen af hhv. gulerod, squash, edamamebønner, og broccoli oven på hver skål ris. Halvér avocadoen og skær den i både. Fordel halvdelen af avocadobådene på hver portion.
1 moden avocado
Fordel halvdelen af laksen på hver skål og hæld saucen over. Server straks.