Rør honning ud i lunkent vand. Tilsæt gær og rør dette ud i vandet.
1 dl lunkent vand, 1 1/2 spsk honning, 40 g gær
Tilsæt yoghurt, salt og æg og rør det ud i vandet.
1/4 dl yoghurt, 2 tsk salt, 1 æg
Tilsæt nu melet lidt ad gangen og ælt, indtil alt melet er tilsat og du får en glat og smidig dej. Dejen skal være lidt klistret.
6 dl hvedemel
Læg et viskestykke over skålen og lad dejen hæve i 1 time et lunt sted.
Pil og pres hvidløget. Smelt smørret på en pande. Tilsæt hvidløget og svits det i smørret i 1-2 minutter. Hæld hvidløgssmørret igennem en sigte ned i en lille skål, så hvidløget sies fra.
2 fed hvidløg, 20 g smør
Drys mel på bordet og læg dejen derpå. Skær dejen ud i 8 eller 10 lige store stykker. Rul hvert stykke fladt til 1/2 cms tykke aflange naanbrød med en kagerulle.
Varm en stor pande op uden fedtstof. Pensl et naanbrød på begge sider med hvidløgssmørret og læg det direkte på den varme pande. Steg naanbrødet i ca. 2 minutter, indtil det har fået farve og der er luftbobler på overfladen. Vend naanbrødet og steg den anden side i ca. 2 minutter. Læg naanbrødet til afkøling på en tallerken. Gentag processen med alle naanbrødene.
Server naanbrødene straks eller dæk dem til med plastikfilm hvis de skal serveres senere. Varm dem kort i ovnen inden servering.