Smuldre marcipanen i en stor skål. Tilsæt flormelis og æggehvide lidt af gangen og ælt det sammen til en let klistret dej. Tilsæt mere flormelis hvis den er for klistret. Dejen skal slippe skålen.
500 g marcipan, 250-300 g flormelis, 1 1/4 pasteuriseret æggehvide
Form ringe til kransekagetårnet ved hjælp af skabeloner og læg dem på bagepapir på bageplader. Bag hver plade med kransekage ringe ved 190 grader i 8 - 12 minutter, altefter hvor gyldne du vil have dem.
Lad kransekageringene køle af på bagepladerne inden de flyttes til afkøling på en bagerist. Lad dem køle helt af.
Rør glasuren sammen og kom den i en sprøjtepose med en lille rund tyl, eller klip et lille hul i sprøjteposen. Sprøjt glasur på hver kransekagering og lim dem sammen (start oppefra). Pynt kransekagetårnet.
200-300 g flormelis, 1/2-1 pasteuriseret æggehvide
Noter
Pak kransekagetårnet ind i plastikfilm så det ikke tørrer ud. Kan bages og samles dagen før servering.