Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Japansk quinoa salat
Servings:
4
personer
Udskriv
Ingredienser
Quinoa, perlespelt eller bulgur
1
agurk
3
gulerødder
½
dl
risvinseddike
4
spsk
sukker
1
tsk
groft salt
Finthakkede saltede peanuts
Selleri
Sådan gør du
Kog quinoaen efter anvisning på pakken og lad det køle helt af. Skær agurk og gulerødder i tynde strimler og selleri i små stykker.
Quinoa, perlespelt eller bulgur,
1 agurk,
3 gulerødder
Rør risvinseddike, salt og sukker sammen i en skål. Rør gulerødder, agurk og selleri i dressingen.
½ dl risvinseddike,
4 spsk sukker,
1 tsk groft salt,
Selleri
Stil salaten i køleskabet i 15 minutter. Hak imens peanuts. Tilsæt quinoaen og peanutsene til salaten og server straks.
Finthakkede saltede peanuts
Noter
Salaten er kun glutenfri hvis der bruges quinoa.