Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Cremet hokkaido græskarsuppe
En lækker, tyk og cremet græskarsuppe som er rig i smag og mæthed. Den kan serveres med creme fraiche og et stykke brød til.
Ret
Suppe
Køkken
Amerikansk
Samlet tid
30
minutter
Antal
2
-3 personer
Equipment
Bosch stavblender
Fiskars gryde 4L
Ingredienser
1
Hokkaido græskar
1
løg
2
fed
hvidløg
1
liter
vand
1
grøntsagsbuillon terning
1
pakke
flødeost (f.eks. Philadelphia)
Lidt cayenne peber
Brød og cremefraiche som tilbehør
Sådan gør du
Græskarret skylles, renses for kerner og skæres ud i mellemstore stykker. Behold skrællen på, den bliver blød når det koges og blendes.
Svits hakket løg og hvidløg i en gryde og tilsæt græskarret. Svits et øjeblik.
Tilsæt vand og buillon og kog i ca. 20 min.
Suppen blendes med stavblender og flødeosten tilsættes. Bland det hele sammen, evt. brug stavblenderen igen.
Tilsæt til sidst cayenne peber efter smag, og server med brød og creme fraiche.