Skær kyllingebrysterne i 1cm tykke strimler eller små stykker. Skræl ingefær og skær det i nogle tykke skiver. Hak chilien fint og halvér hvidløgene.
Kom kyllingekødet i en frysepose sammen med soja, balsamico, ingefær, hvidløg, chili, salt og peber. Vend det rundt og lad det trække i køleskabet i mindst 45 minutter. Vend posen et par gange undervejs.
Snit løget fint. Skræl gulerødderne og skær dem i strimler.
Svits løget i en wok i lidt olie i 1 minuts tid ved høj varme. Kom gulerødderne i og steg videre i 1 minuts tid. Tilsæt de hakkede tomater og steg i yderligere 1 minuts tid under omrøring. Hæld alle grøntsagerne, inkl. tomaterne, op i en skål.
Steg nu kyllingen over høj varme i lidt olie. Drys karry over og vend kyllingestykkerne i karryen. Krydr med salt og peber. Tilsæt grøntsagerne igen og vend det godt sammen. Smag til med fløde og lad det simre med kødet og grøntsagerne.