Skræl og riv æblet groft på et rivejern. Riv også squashen groft på rivejernet (med skræl).
Pisk æggene sammen med olie i en skål. Rør mel, brun farin, sukker, vanillesukker og kanel sammen i en anden skål. Rør melblandingen sammen med æggeblandingen. Tilsæt revet æble og revet squash og rør langsomt rundt, så det fordeler sig.
Hæld dejen til squashkagen i en smurt springform med Ø26 cm. Bag kagen ved 180 grader almindelig ovn i cirka 40 minutter. Prik i midten af kagen med en strikkepind - den er færdig når der ikke hænger noget dej ved.
Flødeglasur:
Lav flødeglasuren som beskrevet i opskriften. Når kagen er kølet fuldstændig af smøres flødeglasuren ud på kagen i et jævnt lag. Stil kagen i køleskabet indtil glasuren er stivnet.
Noter
Opbevar squashkagen i køleskabet og tag den ud cirka en halv time før servering.