Smør en kageform og bank mel rundt i den, så den er dækket af mel. Hæld den overskydende mel i skraldespanden.
Rør sukker, mel, kakao, salt og natron sammen i skålen på en røremaskine eller en anden stor skål. Tilsæt olie og kærnemælk og rør godt rundt. Tilsæt æggene et ad gangen hvor der røres godt rundt indimellem. Sørg for, at det hele er rørt godt sammen. Rør varmt vand i dejen til sidst.
Hæld chokoladekagedejen op i den smurte og melede bageform. Bag den ved 180 grader i 40-45 minutter. Stik i kagen med en strikkepind eller tandstik - når kagen er færdigbagt skal der skal hænge en lillesmule dej ved, men kagen skal ikke være decideret våd. Lad kagen køle af.
Rør glasuren sammen. Når kagen er kølet helt af (vær tålmodig, ellers smelter glasuren) smøres glasuren på og drysses med evt. pynt.
Noter
*Kan erstattes af 2 dl mælk med 2 spsk citronsaft der står og trækker i 10 min.