Rør mel, sukker og bagepulver sammen i en skål. Tilsæt blødt smør, æg, vanille, yoghurt og mælk og rør cupcake dejen sammen med en grydeske. Undgå at bruge elpisker eller røremaskine, da dejen ikke skal røres for meget.
Kom 12 muffinsforme i en muffinspande og fyld dem trekvart fyldt med cupcakedej. Bag cupcakesene ved 180 grader (alm. ovn) i 18-20 minutter. De er færdige når de er let gyldne, og der ikke hænger noget dej ved en strikkepind der stikkes i midten af kagerne. Lad cupcakesene køle helt af på en bagerist.
Lav den piskede smørcreme efter anvisningerne i opskriften. Fyld smørcremen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl og sprøjt ringe af smørcreme på de helt afkølede cupcakes. Drys krymmel på og pynt med lys.
Noter
Opbevar kagerne i køleskabet og tag dem ud 30 minutter før servering.