Hakkede usaltede pistacienødder til pynt(valgfrit)
Sådan gør du
Ælt marcipanen sammen med den friskpressede limesaft, til det er jævnt fordelt i marcipanen. Marcipanen vil blive en anelse klistret af saften. Smag til og tilsæt evt. lidt mere limesaft men bemærk at smagen bliver kraftigere når marcipanen trækker.
Del marcipanen i 10 lige store stykker og tril hvert stykke til en rund kugle. Lav en fordybning i midten af hver kugle og pres 2 hele usaltede pistacienødder ind i midten. Saml marcipanen omkring pistacienødderne og tril kuglen helt rund igen, så pistacienødderne ender i midten af kuglen.
Smelt og temperer den hvide chokolade. Følg evt. vores guide til temperering af chokolade.
Sæt en marcipankugle på en dyppegaffel og hæld hvid chokolade over. Bank den overskydende chokolade af, så du får et tyndt lag hvid chokolade uden på marcipankuglen. Stil forsigtigt kuglen på en bagerist og pynt evt. med hakket pistacie. Lad chokoladen stivne helt.
Noter
Opbevar chokoladen tildækket et køligt og mørkt sted, men ikke i køleskabet da det er for koldt.