Disse yndige eclairs er fyldt med en syrlig citroncreme og pyntet med marengs, pistacie og blomster. Kom i forårsstemning med disse utroligt delikate eclairs.
Lav lemon curd efter anvisning i opskriften og kom den på glas i køleskabet i minimum 4 timer inden den kommes i citron cremen.
Citron creme:
Pisk æggeblommerne og ægget med sukker og mel i en lille gryde. Opvarm blandingen ved middelhøj varme og tilsæt mælk lidt efter lidt imens du rører rundt.
Når blandingen koger piskes hurtigt indtil blandingen har en tyk konsistens og cremen fjernes fra varmen med det samme. Rør vanillesukker i cremen.
Stil cremen på køl med plastikfilm helt nede på cremen, så der ikke dannes skorpe, og lad den køle helt af i minimum 1 time. Bag imens vandbakkelserne.
Rør 2 dl lemon curd i cremen og smag eventuelt til med mere lemon curd efter smag.
Fyld citron cremen i en sprøjteposen med en lille rund tylle og læg den i køleskabet indtil dine eclairs skal fyldes.
Vandbakkelser:
Lav eclairs vandbakkelser efter anvisning i opskriften og lad dem køle helt af.
Italiensk marengs:
Lav marengs efter anvisning i opskriften og fyld den i en sprøjteposen med en lille bølge-tylle.
Fyld og pynt:
Kort tid inden servering prikkes tre huller i bunden af hver vandbakkelse med en spids tylle. Sprøjt citron creme ind i vandbakkelserne igennenem hullerne med en lille rund tylle så de fyldes op. Stil dem på et serveringsfad.
Sprøjt marengs på dine eclairs som ønsket og brænd evt. let med en gasbrænder.
Pynt evt. dine eclairs med spiselige blomster og hakket pistacie.