Del marcipanen i nogle store stykker og kom den i en stor skål. Tilsæt æggehvide og flormelis lidt ad gangen og ælt det sammen til en ensartet og meget klistret kransekagemasse.
Kom kransekagemassen i en sprøjtepose med stjernetylle.
Skær små firkanter nougat på cirka 1,5 x 1,5 cm.
Læg firkanterne på en bageplade beklædt med bagepapir med god afstand imellem (der kan være cirka 25 stk på en bageplade).
Sprøjt stjerner af kransekagemasse oppefra og ned oven på nougatstykket, så nougatstykket er i midten og bunden af stjerner med cirka Ø 3,5 - 4 cm.
Lad kransekagetoppene stå utildækket på køkkenbordet i 1 time.
Bag kransekagetoppene ved 175 grader (varmluft) i 4 minutter i midten af ovnen. Sæt en ekstra bageplade i ovnen under kransekagetoppene, så bundene ikke bliver brændte, og bag kransekagetoppene i yderligere 5-6 minutter til de er let gyldne.
Lad kransekagetoppene køle helt af på bagepladen. Brug en paletkniv til forsigtigt at løfte kransekagetoppene over på en bagerist, så nougaten ikke hænger fast i bagepapiret.
Smelt og temperer den mørke chokolade i en lille skål. Dyp bunden af en kransekagetop i chokoladen og skrab med en paletkniv på bunden, så chokoladelaget bliver glat og tyndt. Sæt kransekagetoppen med spidsen nedad på en bagerist og lad chokoladen størkne. Gentag processen med alle kransekagetoppene.
Glasur:
Kom flormelis i en lille skål. Tilsæt æggehvide lidt ad gangen under omrøring indtil du opnår en passende konsistens som kan sprøjtes.
Kom glasuren i en sprøjtepose med en rund tylle med hul på Ø 1 mm.
Sprøjt glasur langs kanterne på kransekagetoppene og lad den størkne ved stuetemperatur.
Noter
Opbevar kransekagetoppene i en lufttæt beholder.Kransekagetoppene er meget fryseegnede (faktisk bliver de en anelse bedre af at fryses) uden chokolade og glasur.