Nem og lækker cremet chiagrød med kun 2 ingredienser! Selve grøden kan sødes eller du kan toppe den med en syrlig hindbærcoulis. Chiagrød er perfekt som mellemmåltid eller morgenmad.
Samlet tid 4timer
Antal 2personer (1/2 liter grød)
Ingredienser
Chiagrød:
60gchiafrøcirka 6 spsk
4 1/2dlmandelmælk eller kokosmælk
1/2tskvanillesukkervalgfrit
1spskahornsirup eller honningvalgfrit
Hindbærcoulis:
2tskmajsstivelse
2spsksukker
1/2dlvand
150gfrosne økologiske hindbær
Sådan gør du
Chiagrød:
Kom chiafrø, mælk og vanillesukker i et glas eller skål og rør rundt.
Lad blandingen stå i 5 minutter og rør så rundt igen. Stil chiagrødden i køleskabet i mindst 4 timer, gerne natten over.
Hindbærcoulis:
Rør majsstivelse, sukker og vand sammen i en lille gryde og lad det koge op.
Tilsæt frosne hindbær og rør rundt. Lad hindbærrene koge i 2 minutter.
Blend hindbærrene med en stavblender og sigt kernerne fra.
Hæld hindbærcoulisen i en skål dækket med plastikfilm eller en plastikboks med låg og stil den i køleskabet til den er kølet helt af.
Noter
Chiagrød kan holde sig i køleskabet i op til 1 uge. Hindbærcoulis kan holde sig i køleskabet i op til 3 dage.