Lækker og fyldig efterårssalat med sød kartoffel, quinoa og grønkål. De tørrede tranebær tilfører en god sødme til salaten.
Ret Salat
Samlet tid 25minutter
Antal 2personer
Ingredienser
1dlquinoa
1/4terning grøntsagsbuillon
1mellemstor sød kartoffel
Smør til stegning
50gfrisk grønkål
100gtørrede tranebær
50ggræskarkerner
Sådan gør du
Kog quinoa efter anvisning på posen (oftest forholdet 1:1). Tilsæt evt. grøntsagsbouillon til kogevandet så quinoaen får lidt smag. Kom quinoaen i en lille skål og lad det køle lidt af.
Skræl den søde kartoffel og skær den i små mundrette tern. Steg ternene ved middelhøj varme i lidt smør til de er sprøde udenpå og møre indeni, cirka 10-15 minutter.
Skyl grønkålen, riv den i mundrette stykker og kom den i en salatskål. Tilsæt tørrede tranebær, græskarkerner, afkølet quinoa og sprødstegt sød kartoffeltern.