Udskriv
Guide til hjemmelavet konfekt

Hjemmelavet konfekt opskrift

Ingredienser

Forslag til ingredienser:

  • Nougat
  • Marcipan
  • Hvid chokolade
  • Mælkechokolade
  • Mørk chokolade
  • Revet appelsinskræl
  • Mandler
  • Valnødder
  • Kokos
  • Lavendelsukker

Nyttige redskaber:

  • Chokoladeform
  • Udstikkere
  • Tyller
  • Små knive , skeer, osv

Fremgangsmåde

  1. En god og nem made at lave konfekt på er at dyppe marcipan, nougat eller lys chokolade i mørk chokolade. Det gøres nemt ved at temperere noget mørk chokolade og dyppe de forskellige stykker konfekt i.
  2. Når konfekten er dyppet i chokolade kan man dyppe dem i forskellige dekorative ingredienser som også smager godt, for eksempel knust lavendelsukker, mandler, valnødder eller appelsinskræl. Hvis du vil bruge appelsinskræl skal du lade det tørre på et spækbræt i en times tid før du skal bruge det, ellers klistrer det hele sammen til en ubrugelig masse.