Laks i fad opskrift fra Bageglad
Udskriv

Laks med persillelåg opskrift

Antal 2 personer

Ingredienser

  • 2 laksebøffer
  • 30 g rasp eller brødkrummer
  • 50 g blødt smør
  • 1 spiseske hakket persille
  • smør til fadet

Sådan gør du

  • Sæt ovnen på 200 grader. Fjern skinnet fra laksebøfferne – nogle gange kan kan forsigtigt hive det af, ellers kan du bruge en skarp kniv. For at lave persillelåget moses smør, rasp/brødkrummer og hakket persille sammen i en skål indtil det danner en tyk pasta. Læg låget over de to laksebøffer.
  • Smør et ovnfast fad og kom laksebøfferne i. Bag bøfferne i ovnen i cirka 15 minutter, altefter hvor gennemstegt du kan lide din fisk og altefter hvor tykke bøfferne er. Sæt ovnen på grill i de sidste par minutter for at give låget lidt farve (valgfrit). Server straks.