Kartoffel porresuppe opskrift fra Bageglad
Udskriv

Kartoffel-porresuppe opskrift

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 250 g porre i skiver
  • 600 g kartofler i små tern
  • 8 dl vand
  • terning hønsebuillon
  • 1 dl mælk
  • ½ dl madlavningsfløde
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en stor gryde. Hæld porre og kartofler i og rør god rundt, så smørret fordeles. Læg låg på gryden og lad det simre i 10 minutter. Kog vandet og kom hønsebuillonen i så det opløses. Hæld buillonen i gryden og lad suppen koge op. Lad det koge i 5 minutter til grøntsagerne er møre.
  • Blend suppen. Kom suppen op i gryden igen og tilsæt mælk og fløde/cremefine og varm op. Klar til servering!

Noter

Tilpasset fra: Food Fanatic