Onigiri opskrift fra Bageglad
Udskriv

Onigiri opskrift med grøntsager

Antal 5 stk

Ingredienser

  • 2 dl sushiris
  • 1 håndfuld ærter
  • 1 håndfuld majs
  • 1 gulerod skåret i små stykker
  • 1 spiseske hakket spinat
  • Lidt salt

Sådan gør du

  • Kog sushirisene efter anvisningerne på pakken. Lad dem køle lidt af. Kog imens ærter, majs og gulerod i et par minutter. Hæld vandet fra og kør grøntsagerne igennem en hakler, så de reduceres til små stykker. Rør grøntsagerne sammen med risene.
  • Kom plastikfilm i en skål på den størrelse, onigirierne skal være. Drys lidt vand og salt i bunden af plastikken. Fyld skålen op med grøntsagsris og pres dem ned og sammen med bagsiden af en ske.
  • Fold plastikken op omkring risene så der dannes en kugle og sno plastikken rundt så al luft lukkes ude. Form nu onigirien til en trekant med hænderne.
  • Gentag med resten af risene. Opbevar onigirierne i køleskabet.

Noter

Tilpasset fra: Just Hungry