Dybstegte tigerrejer opskrift
Udskriv

Dybstegte tigerrejer opskrift

Antal 6 personer

Ingredienser

  • 1 pose tigerrejer
  • 250 g mel
  • 5 g salt
  • 2 spsk smeltet smør
  • dl øl
  • 2 dl lunkent vand
  • 1 spsk cognac
  • 2 æggehvider
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Kom mel og salt i en skål. Tilsæt øl, vand, smeltet smør og cognac og pisk, til dejen er uden klumper. Sæt blandingen i køleskabet i mindst 1 time.
  • Pisk æggehviderne stive i en skål. Tilsæt de stiftpiskede æggehvider til dejblandingen.
  • Dyp nu tigerrejerne i dejen én ad gangen - sørg for at holde halen fri for dej. Frituresteg rejerne i rigeligt olie til de er gyldne.
  • Lad rejerne dryppe af på køkkenrulle. Server straks.

Noter

Tilpasset fra: Brdr. Price