Kylling i kokos opskrift fra Bageglad
Udskriv

Kylling i kokos opskrift

Antal 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingbryster
  • Olivenolie til stegning
  • 1 spiseske honning
  • 3 spiseske soja
  • dl kokosmælk
  • 5-6 store champignons
  • 1/2 squash
  • 1 pastinak
  • Salt og peber
  • 1 spiseske sesamfrø (valgfrit)

Sådan gør du

  • Skær grøntsagerne ud i små stykker eller strimler. Skær kyllingen ud i små stykker. Opvarm olivenolie i en dyb pande eller wok og steg kyllingen. Tilsæt champignons og steg, til de er gyldne. Tilsæt de resterende grøntsager.
  • Kom honning og soja ved og rør godt rundt. Hæld kokosmælken ved og smag til med salt og peber. Lad retten småkoge til grøntsagerne når den ønskede konsistens.
  • Server med ris.