Udskriv
Sommerruller med and

Sommerruller med fjerkræ, agurk og avocado opskrift

Mængde 6 personer

Ingredienser

  • 4 stk rispapir
  • 2 stk andebryst
  • 2 stk kyllingebryst
  • 8 store salatblade (f.eks. iceberg eller hovedsalat)
  • 1 agurk
  • 1 blød avocado
  • 1 spsk creme fraiche
  • saften fra ½ citron
  • goma dressing og soya (valgfrit)

Fremgangsmåde

  1. Steg kyllingebryst og andebryst på en pande og lad dem køle af på et spækbræt. Når de er kolde nok, skæres de i tynde skiver.
  2. Skyl salatbladene og skær dem ud i store stykker med en bredde på cirka 6 cm. Skær agurken ud i lange strimler (julienne).
  3. Mos avocadoen i en lille skål og rør creme fraiche og citronsaft i.
  4. Læg det første stykke rispapir i blød i en stor skål i cirka 2 minutter, til rispapiret er blødt og gummiagtigt. Dryp det af og læg det på et spækbræt. Placer først salatblade, så kød, så agurk og til sidst avocadomos på rispapiret.
  5. Rul rispapiret så stramt som muligt omkring fyldet, så fyldet dækkes af salatbladene. Skær forsigtigt rullen ud i stykker på 2-3 cm. Gentag processen for det resterende rispapir.
  6. Serveres med goma sauce (sesamsauce) og soja.