Frisk pasta med champignonsauce
Udskriv

Frisk pasta med champignonsauce, ruccola og cherrytomater opskrift

Antal 2 personer

Ingredienser

  • 3-400 g frisk pasta
  • 12 champignons
  • 1 håndfuld cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl hønsebuillon
  • dl madlavningsfløde
  • 1 tsk mel
  • 1 håndfuld ruccola
  • olivenolie til stegning
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skær champignons i skiver. Halvér cherrytomaterne. Skyl ruccolaen.
  • Pres hvidløget og svits det i lidt olivenolie. Tilsæt champignonskiverne og rør godt rundt, indtil champignonsene er reducerede. Tilsæt buillon og cremefine og 1 tsk mel og lad saucen koge op, så den tyknes. Smag til med salt og peber.
  • Sluk for saucen imens pastaen koges efter anvisning på pakken. Vend pasta, ruccola og cherrytomater i champignonsaucen og server straks.