Udskriv
Frisk pasta med champignonsauce

Frisk pasta med champignonsauce, ruccola og cherrytomater opskrift

Mængde 2 personer

Ingredienser

  • 3-400 g frisk pasta
  • 12 champignons
  • 1 håndfuld cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl hønsebuillon
  • dl madlavningsfløde
  • 1 tsk mel
  • 1 håndfuld ruccola
  • olivenolie til stegning
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skær champignons i skiver. Halvér cherrytomaterne. Skyl ruccolaen.
  2. Pres hvidløget og svits det i lidt olivenolie. Tilsæt champignonskiverne og rør godt rundt, indtil champignonsene er reducerede. Tilsæt buillon og cremefine og 1 tsk mel og lad saucen koge op, så den tyknes. Smag til med salt og peber.
  3. Sluk for saucen imens pastaen koges efter anvisning på pakken. Vend pasta, ruccola og cherrytomater i champignonsaucen og server straks.