Japansk lasagne opskrift fra Bageglad
Udskriv

Japansk lasagne med ris, oksekød og grøntsager opskrift

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 løg
  • 3 store champignons
  • 2 små gulerødder
  • 1/2 terning grøntsagsbuillon
  • 2/3 dåse hakkede tomater
  • 350 g hakket oksekød
  • 1,5 spsk ketchup
  • 1/2 tsk worcestershiresauce
  • Salt og peber
  • 3 dl sushi ris
  • 175 g revet cheddar og/eller mozzerella
  • Panko rasp
  • persille (valgfrit)

Sådan gør du

  • Kog sushirisene efter anvisningen på pakken. Dette kan gøres i forvejen.
  • Skær alle grøntsagerne ud i små stykker. Opvarm olie i en gryde og svits de hakkede løg til de bliver gennemsigtige. Tilsæt champignons og gulerødder og steg, til champignonsene er skrumpet ind.
  • Tilsæt det hakkede oksekød og steg, til kødet er brunt. Tilsæt hakkede tomater. Kom nu vand i gryden, til alt fyldet er dækket. Tilsæt buillonterningen og rør godt rundt.
  • Lad fyldet koge op. Tilsæt ketchup og worcestershiresauce. Skru lidt ned og lad fyldet småkoge indtil det meste af vandet er fordampet. Smag til med salt og peber.
  • Smør et ovnfast fad og fyld bunden med ris. Fordel kødsaucen ovenpå. Drys så pankorasp og revet ost ovenpå. Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader indtil osten er gyldenbrun. Pynt med lidt persille.

Noter

Tilpasset fra: Just One Cookbook