Udskriv
Croutoner opskrift

Croutoner

Mængde 2 personer

Ingredienser

  • 5-6 skiver brød , fx ciabattaflute
  • 2-3 spsk god olivenolie
  • 1 spsk rapsolie
  • salt og peber
  • 1 fed hvidløg (valgfrit)

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær brødet ud i tern eller riv det i små stykker. Kom brødstykkerne i en skål og tilsæt de to slags olie. Brug en god olivenolie, da det primært er denne, der giver den gode smag.
  3. Tilsæt en pæn mængde salt og peber og eventuelt et fed hvidløg. Rør godt rundt så alle croutonerne bliver vendt i olien.
  4. Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld croutonerne ud på pladen, så de ligger i ét lag. Bag croutonerne i ovnen i 5-10 minutter efter smag.
  5. Croutonerne kan serveres lune eller kolde.