Croutoner opskrift
Udskriv

Croutoner

Antal 2 personer

Ingredienser

  • 5-6 skiver brød , fx ciabattaflute
  • 2-3 spsk god olivenolie
  • 1 spsk rapsolie
  • salt og peber
  • 1 fed hvidløg (valgfrit)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skær brødet ud i tern eller riv det i små stykker. Kom brødstykkerne i en skål og tilsæt de to slags olie. Brug en god olivenolie, da det primært er denne, der giver den gode smag.
  • Tilsæt en pæn mængde salt og peber og eventuelt et fed hvidløg. Rør godt rundt så alle croutonerne bliver vendt i olien.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld croutonerne ud på pladen, så de ligger i ét lag. Bag croutonerne i ovnen i 5-10 minutter efter smag.
  • Croutonerne kan serveres lune eller kolde.