Udskriv
Trøfler med citron og hvid chokolade fra Bageglad

Trøfler med hvid chokolade og citron opskrift

Mængde 15 -20 trøfler

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kom hvid chokolade og citronskal i en skål. Opvarm piskefløden indtil det er lige ved at koge og hæld det over den hvide chokolade og citronskallen - pisk lidt hvis chokoladen ikke er helt smeltet.
  2. Dæk blandingen med film (husk at læg det helt ned over blandingen for at undgå kondens) og sæt det i køleskabet indtil det er stift, i ca. 2-3 timer.
  3. Brug en lille ske og tag lidt af blandingen i hånden og form det til en kugle. Det er nemmest hvis kuglen sættes i køleskab med det samme, da dine håndflader opvarmer blandingen og dermed gør det hele meget klistret. Kuglerne køles i ca. 30 min.
  4. Smelt smeltechokoladen over vandbad og dyp kuglerne så de er helt overtrukket med chokolade. Det er meget vigtigt at de er nede i det smeltede chokolade i mindst mulig tid, da den varme chokolade kan ødelægge den runde form på trøflerne.
  5. Læg de overtrukkede trøfler på en tallerken med bagepapir og sæt i køleskabet. Når de overtrukkede trøfler er afkølet, smelt lidt hvid chokolade over vandbad, kom det i en sprøjtepose, klip et lille hul for enden, og sprøjt hvide streger på trøflerne som pynt.