Quinoa i fad opskrift
Udskriv

Quinoa kylling- og grøntsagsfad opskrift

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 3/4 dl quinoa
  • 1 3/4 dl vand
  • 3/4 grøntsagsbuillonterning
  • 1/4 hønsebuillonterning
  • 100 g asparges
  • 100 g squash
  • 8-10 champignons
  • 10 cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 2-3 stk kyllingebryst
  • salt og peber
  • 150 g revet mozzerella
  • smør til stegning og til at smørre fadet

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader. Kom quinoa, vand og de to slags buillonterninger i en gryde og kog quinoaen efter anvisning på pakken - cirka 20 minutter.
  • Skær kyllingen ud i mindre stykker og steg det i lidt smør på en pande. Skær aspargesene ud i mindre stykker og damp dem i en gryde med lidt vand i 2-3 minutter. Hæld vandet fra.
  • Skær champignonsene ud i skiver. Svits hvidløg i lidt smør og tilsæt champignonsene og steg i 5 minutter.
  • Halvér cherrytomaterne og skær squashen ud i mindre stykker.
  • Kom det kogte quinoa, kyllingestykkerne, asparges, champignons, squash og cherrytomater i et smurt ovnfast fad. Drys revet mozzerella over og bag fadet i ovnen i 15-20 minutter.

Noter

Tilpasset fra: Annie's Eats