And med champignonsauce opskrift
Udskriv

And i champignonsauce opskrift

Antal 2 -3 personer

Ingredienser

  • 2 stk andebryst
  • 1 gulerod
  • 1/2 løg
  • 100 g champignons
  • 2 dl grøntsagsbuillon
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 dl madlavningsfløde (f.eks. Cremefine)
  • salt og peber
  • smør til stegning

Sådan gør du

  • Kom smør på en varm pande og steg de to stykker andebryst på skindsiden i cirka 10 minutter. Vend brysterne og steg i yderligere 10 minutter. Fjern brystet fra panden og pak det ind i sølvpapir - lad det trække i 15 minutter.
  • Skær champignons og gulerødder ud i grove tern. Finhak løget og svits det i en gryde med lidt smør. Tilsæt champignons og gulerødder og steg grøntsagerne i et par minutter. Hæld grøntsagsbuillon i og tilsæt tomatpuré. Lad retten koge op så det svinder ind til det halve. Tilsæt nu fløden og rør godt rundt. Smag saucen til med salt og peber.
  • Skær de to styk andebryst i tynde skiver og server and og champignonsauce med ris til.