Udskriv
And med champignonsauce opskrift

And i champignonsauce opskrift

Mængde 2 -3 personer

Ingredienser

  • 2 stk andebryst
  • 1 gulerod
  • 1/2 løg
  • 100 g champignons
  • 2 dl grøntsagsbuillon
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 dl madlavningsfløde (f.eks. Cremefine)
  • salt og peber
  • smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Kom smør på en varm pande og steg de to stykker andebryst på skindsiden i cirka 10 minutter. Vend brysterne og steg i yderligere 10 minutter. Fjern brystet fra panden og pak det ind i sølvpapir - lad det trække i 15 minutter.
  2. Skær champignons og gulerødder ud i grove tern. Finhak løget og svits det i en gryde med lidt smør. Tilsæt champignons og gulerødder og steg grøntsagerne i et par minutter. Hæld grøntsagsbuillon i og tilsæt tomatpuré. Lad retten koge op så det svinder ind til det halve. Tilsæt nu fløden og rør godt rundt. Smag saucen til med salt og peber.
  3. Skær de to styk andebryst i tynde skiver og server and og champignonsauce med ris til.