Græskarsuppe opskrift fra Bageglad
Udskriv

Cremet hokkaido græskarsuppe opskrift

En lækker, tyk og cremet græskarsuppe som er rig i smag og mæthed. Den kan serveres med creme fraiche og et stykke brød til. 
Ret Suppe
Køkken Amerikansk
Samlet tid 30 minutter
Antal 2 -3 personer

Ingredienser

  • 1 Hokkaido græskar
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 liter vand
  • 1 grøntsagsbuillon terning
  • 1 pakke flødeost (f.eks. Philadelphia)
  • Lidt cayenne peber
  • Brød og cremefraiche som tilbehør

Sådan gør du

  • Græskarret skylles, renses for kerner og skæres ud i mellemstore stykker. Behold skrællen på, den bliver blød når det koges og blendes.
  • Svits hakket løg og hvidløg i en gryde og tilsæt græskarret. Svits et øjeblik.
  • Tilsæt vand og buillon og kog i ca. 20 min.
  • Suppen blendes med stavblender og flødeosten tilsættes. Bland det hele sammen, evt. brug stavblenderen igen.
  • Tilsæt til sidst cayenne peber efter smag, og server med brød og creme fraiche.