Tigerrejer med pankorasp
Udskriv

Tigerrejer med pankorasp opskrift

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 24 tigerrejer
  • 1/2 dl mel (cirka)
  • 3 æg
  • 2-3 dl panko rasp
  • olivenolie eller rapsolie til friturestegning
  • citron i halve eller kvarte skiver
  • miso aioli dip (valgfrit)
  • purløg (valgfrit)

Sådan gør du

  • Kom mel, pisket æg og pankorasp i hver sin skål. Vend alle tigerrejerne i først mel, så æg og til sidst rasp - sørg for, at halerne er frie.
  • Opvarm en dyb pande med olie. Olien er varm nok når et lille stykke rasp syder i det. Frituresteg rejerne i olien til de er gyldenbrune og sprøde.
  • Pynt de dybstegte tigerrejer med en lille klat miso aioli dip og purløg. Server straks.

Noter

Diæt: Laktosefri