Marcipan konfekt med krokantfyld fra Bageglad
Udskriv

Marcipan konfekt med krokantfyld opskrift

Forfatter Odense Marcipan

Ingredienser

Sådan gør du

  • Det er nemt at variere mængden med denne opskrift. 25 g nougat svarer til ca. 20 stykker konfekt, så du kan øge eller mindske mængden af alle ingredienserne, alt efter hvor meget konfekt du vil lave.
  • Sukker og hasselnødder ristes på en pande, til det bliver gyldent. Tilsæt nougat og rør det forsigtigt sammen. Kom massen på bagepapir og køl det ned i køleskabet. Hak det til små stykker.
  • Del marcipanen og tril det til flade kugler. Kom et stykke krokant i midten og tril marcipanen så man ikke kan se krokanten.
  • Dyp marcipanen i smeltechokolade som er smeltet over vandbad og lad den køle af på bagepapir i køleskabet.
  • Når chokoladen er stivnet smeltes lidt mere chokolade, som kommes i en sprøjtepose eller frysepose. Klip et lille bitte hul og "kør" henover konfekten, så der dannes fine chokoladestriber. Køl chokoladerne ned igen.