Udskriv
Marcipan konfekt med krokantfyld fra Bageglad

Marcipan konfekt med krokantfyld opskrift

Tilpasset fra Odense Marcipan

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Det er nemt at variere mængden med denne opskrift. 25 g nougat svarer til ca. 20 stykker konfekt, så du kan øge eller mindske mængden af alle ingredienserne, alt efter hvor meget konfekt du vil lave.
  2. Sukker og hasselnødder ristes på en pande, til det bliver gyldent. Tilsæt nougat og rør det forsigtigt sammen. Kom massen på bagepapir og køl det ned i køleskabet. Hak det til små stykker.
  3. Del marcipanen og tril det til flade kugler. Kom et stykke krokant i midten og tril marcipanen så man ikke kan se krokanten.
  4. Dyp marcipanen i smeltechokolade som er smeltet over vandbad og lad den køle af på bagepapir i køleskabet.
  5. Når chokoladen er stivnet smeltes lidt mere chokolade, som kommes i en sprøjtepose eller frysepose. Klip et lille bitte hul og "kør" henover konfekten, så der dannes fine chokoladestriber. Køl chokoladerne ned igen.