Pandekager med appelsincreme
Udskriv

Pandekager med appelsincreme opskrift

Antal 12 stk (cirka)

Ingredienser

Pandekager:

Appelsincreme:

  • 3 æggeblommer
  • 1 æg
  • 3 spsk sukker
  • 3 tsk mel
  • 4 dl mælk
  • 1/2 tsk vanillesukker
  • Revet skal fra 1 usprøjtet appelsin
  • 2 spsk appelsinsaft

Sådan gør du

  • Pisk æggeblommerne og ægget sammen med sukker, mel og mælk i en lille gryde. Tilsæt det revne appelsinskal og appelsinsaften. Varm blandingen op til det koger på lav varme mens der piskes.
  • Når cremen koger tages gryden af varmen med det samme. Rør nu vanillesukker i cremen og lad cremen køle af.

Noter

Cremen kan laves i forvejen og stilles i køleskabet - sørg for at komme plastikfilm helt ned på cremens overflade for at undgå, at der dannes skorpe.