Udskriv

Den bedste chokoladekage til kagedekorering

Ingredienser

  • 1,5 dl smør
  • 600 g sukker
  • 4 æg
  • 600 g mel
  • 50 g kakao
  • 5 dl letmælk
  • 1 dl appelsinjuice
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk natron
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 100 g god mørk chokolade (finthakket)

Sådan gør du

  • Mel, kakao, bagepulver, natron og vaniljesukker røres sammen i en skål og sættes til side. Æg og sukker røres luftigt i køkkenmaskine eller med et elektrisk piskeris.
  • Smør tilsættes til æg og sukker og der røres igen. De tørre ingredienser (mel osv.) hældes i køkkenmaskinen sammen med mælk, appelsinjuice og hakket chokolade mens der røres på lav-medium speed indtil det er blandet sammen.
  • Dejen hældes i en smurt form og bages i ca. 40-50 min. ved 180˚C.