Påskeæg med hvid chokolade og hindbær
Udskriv

Påskeæg med lime marcipan

Antal 8 -10 påskeæg

Ingredienser

  • 125 g marcipan
  • 1/2 usprøjtet lime
  • evt. lidt flormelis
  • 150 g god hvid chokolade
  • 20-30 g grøn chokolade med citrussmag

Sådan gør du

  • Riv skallen af en halv lime fint. Pres limesaften fra en halv lime ved hjælp af en citronpresser. Rør limeskallen og limesaften sammen i en lille skål.
  • Ælt limesaften ind i marcipanen. Hvis din marcipan er meget klistret kan du tilsætte en lille smule flormelis.
  • Form limemarcipanen til små påskeæg. Stil påskeæggene i køleskabet i 30 minutter inden de overtrækkes.
  • Temperer den hvide chokolade. Dyp hvert påskeæg i hvid chokolade og fisk dem op med en dyppegaffel. Lad dem størkne på en bagerist eller bagepapir.
  • Smelt citrus chokoladen til den er helt flydende uden klumper. Kom citrus chokoladen i en lille sprøjtepose eller kornet og klip et lille hul som svarer til den tykkelse striber, du vil sprøjte. Sprøjt striber på påskeæggene i hurtige bevægelser, så de bliver lige.
  • Lad påskeæggene størkne helt.