Påskeæg med appelsin ganache
Udskriv

Påskeæg med appelsin ganache

Antal 8 -10 påskeæg

Ingredienser

Sådan gør du

  • Riv skallen på de to appelsiner fint. Pres saften ud af appelsinerne ved hjælp af en citronpresser. Kom appelsinskal og appelsinsaft i en lille gryde og lad det koge op. Lad appelsinjuicen koge i 6-8 minutter, til den er blevet koncentreret. Hæld appelsinjuicen igennem en sigte.
  • Hæld 2-3 spiseskefulde varm appelsinjuice over mælkechokoladen i en skål. Rør rundt indtil alle klumper er væk og chokoladen er helt smeltet. Hvis den ikke smelter helt kan du give den 5-10 sekunder i mikroovnen.
  • Stil appelsin ganachen i køleskabet natten over.
  • Del appelsin ganachen i mindre stykker og ælt det sammen, så du kan forme chokoladen til små påskeæg. Stil påskeæggene i køleskabet i 30 minutter før du overtrækker dem.
  • Temperer den mørke chokolade til overtræk. Dyp påskeæggene i den mørke chokolade med en smeltegaffel og placér dem på en rist eller bagepapir. Pynt påskeæggene.