Chokolade cream cheese frosting til cupcakes
Udskriv

Chokolade cream cheese frosting

Ingredienser

  • 115 g smør
  • 230 g Philadelphia eller anden neutral smøreost
  • 1 tsk vanilieessens eller 2 tsk vaniliesukker
  • 60 g kakao
  • 380 g sigtet flormelis
  • 1-4 spsk mælk

Sådan gør du

  • Tag smørret ud af køleskabet cirka 10 minutter før du skal røre glasuren.
  • Kom det halvkolde smør i en røremaskine og rør rundt et øjeblik. Alternativt kan du bruge en røreskål og en elpisker. Tilsæt køleskabskold smøreost og rør sammen med smørret i ca. 30 sekunder. Tilsæt vanilje, kakao og flormelis og rør rundt ved lav hastighed til det er blandet godt sammen. Øg til middel hastighed indtil det bliver en anelse lysere og mere luftigt.
  • Tilsæt mælken langsomt og rør indtil du får den ønskede konsistens. Glasuren skal kunne holde formen når den sprøjtes, men må heller ikke være for stiv, da det så er svært at sprøjte ud.

Noter

Tilpasset fra: Glorious Treats