Udskriv
Soya koldskål fra Bageglad

Soya koldskål opskrift

Mængde 1 liter

Ingredienser

  • 1 liter soyamælk med vanillesmag
  • 4-5 dl soyayoghurt naturel
  • Saften fra 2 citroner
  • 4-7 spsk sukker
  • 2 tsk vanillesukker (cirka)
  • Evt. revet citronskal
  • Overskårne kammerjunker

Fremgangsmåde

  1. Hæld soyamælken i en stor skål. Rør soyayoghurten ud i soyamælken, så der ikke er nogen klumper. Pres saften fra citronerne og rør den i soyamælken. Stil blandingen i køleskabet i et kvarters tid.
  2. Tilsæt sukker og vanille lidt efter lidt. Smag koldskålen til, så du opnår den ønskede smag. Hvis du synes der skal mere citron i, kan du evt. tilsætte revet citronskal (sørg for at bruge usprøjtede citroner).
  3. Bemærk at koldskålen smager kraftigere af citron, når den trækker. Det er en god idé at smage koldskålen til igen, inden den skal serveres.