Chokolade smørcreme opskrift fra Bageglad
Udskriv

Chokolade buttercream frosting

Ingredienser

  • 80 g blødt smør
  • 8 dl flormelis (cirka)
  • 3-4 spsk mælk
  • 75 g god mørk chokolade
  • 1 tsk vanille essens

Sådan gør du

  • Pisk smørret med vanille essensen på en røremaskine eller med en elpisker til det er luftigt. Tilsæt flormelis og mælk skiftevis imens der røres.
  • Hak den mørke chokolade. Smelt 50 g mørk chokolade i en lille skål i mikroovnen - husk at røre indimellem så det ikke brænder på. Tilsæt de resterende 25 g chokolade og rør, til der ikke er nogle klumper i den smeltede chokolade.
  • Hæld den smeltede chokolade i smørcremen og rør yderligere til chokoladen er helt jævnt fordelt og smørcremen er helt lysebrun.
  • Tilsæt evt. mere flormelis eller mælk for at opnå en passende konsistens.