Citron cupcakes med vanille frosting fra Bageglad
Udskriv

Citron cupcakes med vanille frosting

Antal 18 cupcakes

Ingredienser

Citron cupcakes:

  • 200 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 2 æg
  • 200 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • Fintrevet citronskal fra 2 citroner
  • 4 spsk citronsaft

Sådan gør du

Citron cupcakes:

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Pisk smørret til det er luftigt. Tilsæt sukker og æg og pisk yderligere. Tilsæt mel, bagepulver, citronskal og citronsaft og rør godt rundt.
  • Fordel dejen i 18 muffinsforme - formene skal være 3/4 fyldte. Bag citroncupcakesene ved 180 grader i 15-18 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.

Vanille smørcreme:

  • Lav smørcremen efter anvisning i opskriften. Kom smørcremen i en sprøjtepose med tyl og sprøjt den på de afkølede citron cupcakes.