Ingefær småkager med chokolade fra Bageglad
Udskriv

Ingefær småkager med chokolade

Antal 50 stk (cirka)

Ingredienser

  • 50 g god mørk chokolade
  • 30 g syltet ingefær
  • 150 g blødt smør
  • 1 æg
  • 100 g flormelis
  • 1 tsk vanillesukker
  • 275 g mel

Sådan gør du

  • Hak den mørke chokolade. Riv det syltede ingefær fint på et rivejern.
  • Pisk smør, æg og flormelis sammen i en skål. Tilsæt vanillesukker, mel, hakket chokolade og revet ingefær. Ælt det hele sammen til en småkagedej.
  • Del dejen i to og rul den til pølser, pak den ind i plastikfilm og læg den i køleskabet i halvanden time.
  • Tænd ovnen på 180 grader. Beklæd en eller flere bageplader med bagepapir.
  • Skær småkager ud på cirka 4 cms tykkelse og læg dem på bagepladerne.
  • Bag småkagerne i 8-10 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist. Gentag processen med alle småkagerne.