Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Ingefær småkager med chokolade
Antal:
50
stk (cirka)
Udskriv
Ingredienser
50
g
god mørk chokolade
30
g
syltet ingefær
150
g
blødt smør
1
æg
100
g
flormelis
1
tsk
vanillesukker
275
g
mel
Sådan gør du
Hak den mørke chokolade. Riv det syltede ingefær fint på et rivejern.
Pisk smør, æg og flormelis sammen i en skål. Tilsæt vanillesukker, mel, hakket chokolade og revet ingefær. Ælt det hele sammen til en småkagedej.
Del dejen i to og rul den til pølser, pak den ind i plastikfilm og læg den i køleskabet i halvanden time.
Tænd ovnen på 180 grader. Beklæd en eller flere bageplader med bagepapir.
Skær småkager ud på cirka 4 mm tykkelse og læg dem på bagepladerne.
Bag småkagerne i 8-10 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist. Gentag processen med alle småkagerne.