Udskriv
Påskeæg med brombærmarcipan fra Bageglad

Påskeæg med brombærmarcipan opskrift

Mængde 8 stk

Ingredienser

  • 100 g marcipan
  • 4 tsk pulveriseret frysetørret brombær
  • 150 g god mørk chokolade
  • hasselnød krokant (valgfrit)

Fremgangsmåde

  1. Kvas de frysetørrede brombær i en morter så de bliver så tæt på pulveriseret, som muligt.
  2. Ælt brombær pulveret ind i marcipanen, til det er helt fordelt og marcipanen er lyserød. Smag evt. til - men bemærk, at smagen bliver kraftigere når marcipanen trækker.
  3. Form små påskeæg af brombærmarcipanen.
  4. Smelt og temperer chokoladen. Du kan bruge både lys eller mørk chokolade.
  5. Dyp påskeæggene et ad gangen i den tempererede chokolade, bank den overskydende chokolade af så overtrækket bliver glat, og placér påskeægget på en rist. Pynt straks med for eksempel hasselnød krokant.
  6. Gentag processen med de resterende påskeæg. Lad dem stivne helt et køligt sted.

Opskriftsnoter

Opbevar påskeæggene køligt - men ikke i køleskabet.
Brombærsmagen bliver kraftigere jo længere der går, før I spiser påskeæggene.