Påskeæg med brombærmarcipan fra Bageglad
Udskriv

Påskeæg med brombærmarcipan

Antal 8 stk

Ingredienser

  • 100 g marcipan
  • 4 tsk pulveriseret frysetørret brombær
  • 150 g god lys chokolade
  • hasselnød krokant (valgfrit)

Sådan gør du

  • Kvas de frysetørrede brombær i en morter så de bliver så tæt på pulveriseret, som muligt.
  • Ælt brombær pulveret ind i marcipanen, til det er helt fordelt og marcipanen er lyserød. Smag evt. til - men bemærk, at smagen bliver kraftigere når marcipanen trækker.
  • Form små påskeæg af brombærmarcipanen.
  • Smelt og temperer chokoladen. Du kan bruge både lys eller mørk chokolade.
  • Dyp påskeæggene et ad gangen i den tempererede chokolade ved hjælp af en dyppegaffel, bank den overskydende chokolade af så overtrækket bliver glat, og placér påskeægget på en rist. Pynt straks med for eksempel hasselnød krokant.
  • Gentag processen med de resterende påskeæg. Lad dem stivne helt et køligt sted.

Noter

Opbevar påskeæggene køligt - men ikke i køleskabet.
Brombærsmagen bliver kraftigere jo længere der går, før I spiser påskeæggene.