Naanbrød pizza med tandoori kylling
Udskriv

Tandoori kylling naan pizza

Antal 1 person

Ingredienser

  • 1 kyllingebryst
  • 1 1/2 tsk tandoori pasta
  • 2 champignons
  • 2 kartofler
  • 1 naanbrød
  • 1/2 pose revet mozzerella eller 1/2 kugle frisk mozzerella
  • salt

Sådan gør du

  • Skær kyllingen ud i små stykker. Kom kyllingen i en frysepose sammen med tandoori pastaen og lad det marinere i minimum 1 time i køleskabet.
  • Skyl og skær champignons i små stykker. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
  • Steg kyllingen i lidt olie på en pande til det er gennemstegt.
  • Fordel kartofler, champignons og kylling på naanbrødet. Krydr med salt. Drys revet mozzerella på naanbrødspizzaen.
  • Bag pizzaen i ovnen ved 200 grader almindelig ovn i 15-20 minutter til osten er smeltet og gylden.