Peanut butter cookies opskrift fra Bageglad
Udskriv

Peanut butter chocolate chip cookies

Antal 18 -20 stk

Ingredienser

  • 50 g blødt smør
  • 1/2 dl peanut butter
  • 1/2 dl sukker
  • 1/2 dl brun farin
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 æg
  • 1/4 tsk vanilleessens eller vanillesukker
  • 1 1/2 dl mel
  • 1 tsk mælk (cirka)
  • 50 g god mørk chokolade

Sådan gør du

  • Rør smør og peanut butter på en køkkenmaskine eller med håndmixer ved høj hastighed. Tilsæt sukker, brun farin og bagepulver. Rør på lav hastighed til det er blandet godt sammen. Tilsæt æg, vanille og halvdelen af melet og rør sammen på lav hastighed.
  • Rør nu resten af melet i med en grydeske sammen med en lille smule mælk (cirka 1 teskefuld) så dejen bliver fugtig. Hak den mørke chokolade groft og rør den i cookiedejen.
  • Stil dejen i køleskabet i 1 time.
  • Kom små klatter dej på en bageplade beklædt med bagepapir (cirka 1 spiseskefuld). Bag cookies’ene ved 180 grader almindelig ovn i 7-8 minutter til de er gyldne i bunden.
  • Lad dem køle af i et par minutter på bagepladen og flyt dem derefter til afkøling på en bagerist. Gentag processen med resten af dejen.

Noter

Tilpasset fra: The Idea Room