Udskriv
Hjemmelavede kinderæg fra Bageglad

Opskrift: Kinderæg med overraskelser

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Smelt og temperer chokoladen. Fyld en chokoladeform med store påskeæg med den mørke chokolade, bank den overskydende chokolade ud og lad chokoladerne stivne.
  2. Bank de stivnede chokoladeæg ud af formen. Gentag processen til du har den ønskede mængde chokolade-æggeskaller. Smelt en smule mere chokolade og temperer den. Pensl langs kanten af den ene af to halve chokolade-æggeskaller. Læg det ønskede fyld i. Pres så to halve chokolade-æggeskaller sammen og hold på dem indtil chokoladen stivner (det bør gå hurtigt hvis chokoladen er rigtigt tempereret). Gentag processen med alle skallerne.
  3. Når kinderæggene er samlet og stivnede kan der smeltes hvid chokolade og kommes i en sprøjtepose med en lille tyl og sprøjtes striber på æggene.