Hjemmelavede kinderæg fra Bageglad
Udskriv

Kinderæg med overraskelser

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smelt og temperer chokoladen. Fyld en chokoladeform med store påskeæg med den mørke chokolade, bank den overskydende chokolade ud og lad chokoladerne stivne.
  • Bank de stivnede chokoladeæg ud af formen. Gentag processen til du har den ønskede mængde chokolade-æggeskaller. Smelt en smule mere chokolade og temperer den. Pensl langs kanten af den ene af to halve chokolade-æggeskaller. Læg det ønskede fyld i. Pres så to halve chokolade-æggeskaller sammen og hold på dem indtil chokoladen stivner (det bør gå hurtigt hvis chokoladen er rigtigt tempereret). Gentag processen med alle skallerne.
  • Når kinderæggene er samlet og stivnede kan der smeltes hvid chokolade og kommes i en sprøjtepose med en lille tyl og sprøjtes striber på æggene.