Cremet kylling pasta opskrift fra Bageglad
Udskriv

Cremet pasta med kylling

Nem, hurtig og afsindsigt god aftensmad. Denne pastaret har masser af grønt sammen med en lækker cremet sauce. Vælg din foretrukne pasta til.
Ret Hovedret
Samlet tid 30 minutter
Antal 2 personer

Equipment

Ingredienser

Tomatsauce:

  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • olivenolie til stegning
  • 2 dl hakkede tomater
  • 1 dl vand
  • frisk basilikum

Flødesauce:

  • 2 kyllingebryster
  • olivenolie til stegning
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g champignons
  • 50 g squash
  • 2 dl soltørrede tomater
  • 1 dl hønsebuillon
  • 50 g revet mozzerella
  • 2 spsk revet parmesan (valgfrit)
  • salt og peber
  • 1 dl madfløde eller piskefløde

Tilbehør:

  • 250 g frisk pasta

Sådan gør du

  • Pil og skær løget ud i mellemstore stykker. Pres 1 fed hvidløg. Svits løg og hvidløg i olivenolie i en sautépande. Tilsæt hakkede tomater, vand og frisk basilikum og lad det småsimre i et par minutter. Hæld tomatsaucen over i en skål og blend med en stavblender.
  • Skær kyllingen ud i små stykker. Pres hvidløget. Skyl champignons og squash og skær dem i små stykker.
  • Svits hvidløget i olivenolie og steg kyllingen. Tilsæt champignons og steg, til de er gyldne. Tilsæt squash og svits kort. Skru ned for varmen og tilsæt tomatsaucen, soltørrede tomater og hønsebuillon. Lad det småsimre til grøntsagerne er møre.
  • Kom ost i saucen og rør rundt til det smelter. Tilsæt madfløde og smag til med salt og peber.
  • Kog pastaen efter anvisning på pakken. Vend pastaen i saucen inden servering.