Lemon curd is opskrift fra Bageglad
Udskriv

Lemon curd is

Ret Dessert
Antal 750 ml

Ingredienser

Lemon curd

Is base

  • 2 pasteuriserede æg
  • 1 1/2 dl sukker
  • 3 dl piskefløde
  • 2 dl mælk

Særligt udstyr:

Sådan gør du

Lemon curd

  • Lav lemon curd efter anvisning i vores opskrift og lad den køle af i køleskabet i minimum 1 time inden is basen laves. 

Is base

  • Kom æg og sukker i en skål og pisk det sammen med elpisker, til det bliver en luftig æggesnaps. 
  • Kom piskefløden i en anden skål og pisk den til flødeskum.
  • Kom flødeskummet i skålen med æggesnaps og tilsæt mælk. Vend langsomt isen med en grydeske til ingredienserne er blandet sammen, men uden at slå luften ud af piskefløden. 
  • Hæld isblandingen på din ismaskine og følg producentens instrukser til at fryse isen. Når der er 10 minutter tilbage af frysningstiden fjernes is basen fra ismaskinen og kommes i en skål.
  • Rør lemon curd i is basen så den er helt fordelt.
  • Efterfrys lemon curd isen i fryseren i minimum 2 timer inden servering for en helt fast konsistens.