Fyldt chokolade med marcipan og hakkede mandler
Udskriv

Konfekt med marcipan og hakkede mandler

Disse lækre små stykker konfekt er rigtig nemme og hurtige at lave, og smager super godt. Udover den lækre marcipan er de nemlig fyldt med hakkede mandler, som knaser dejligt. 
Ret Dessert
Samlet tid 1 time
Antal 10 stk (cirka)

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smut mandlerne og hak den groft. Ælt de hakkede mandler ind i marcipanen.
  • Del marcipanen i 10 lige store stykker og tril dem til helt runde kugler.
  • Smelt og temperer den mørke chokolade. Følg evt. vores guide til at temperer chokolade.
  • Sæt marcipankuglerne på en dyppegaffel én ad gangen og hæld tempereret chokolade over. Bank forsigtigt gaflen på kanten af din skål med chokolade, så overskydende chokolade drypper af og du får et helt glat lag af chokolade.
  • Stil chokoladen på en bagerist og lad den størkne. Pynt evt. med krymmel eller pynt inden chokoladen størkner helt.
  • Gentag processen med den resterende chokolade.

Noter

Opbevar din færdige chokolade mørkt og køligt, dog ikke i køleskabet da det er for koldt.